Compania Caron-Steel SRL este înființată în 2015  și de-a lungul anilor oferă servicii de confecționare și instalare a Balustradelor din Inox , Balustrade din Plexiglas , Balustrade din Sticla Călita și a altor produse din oțel inoxidabil , pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Scopul prioritar al companiei este satisfacerea și îndeplinirea dorințelor tuturor clienților noștri.

Suntem atenți și serioși în legătură cu fiecare proiect, fie că este vorba de o persoană privată,  organizații mari sau de instituții publice.

 Este important pentru noi ca orice client care sa  adresat să rămână mulțumit de calitatea serviciilor noastre și produsele pe care le-am fabricat, în timpul utilizării să le aducă fiabilitate, confort , frumusețe estetică , siguranța și să îndeplinească toate funcțiile prevăzute.

Pentru a ne îndeplini scopul, am adunat o echipă de profesioniști calificați care vor transforma ideile clienților noștri într-o realitate de la momentul discuției proiectului până la momentul pregătirii sale complete de utilizare.

Oferim o gamă largă de modele de balustrade din inox, sticlă și plexiglas, precum și toate tipurile de produse care pot fi fabricate din oțel inoxidabil (copertine, porți , garduri ,mese, scaune, cărucioare, forme pentru utilizarea în domeniul alimentar, standuri, construcții și multe altele).

Prin contactarea companiei noastre, puteți fi siguri că veți obține  produsul dorit de înaltă calitate și la un preț avantajos.

Servicii

Consultatie

Programare la masurare

Efectuarea masurilor

Proiectare si Design

Oferta si pretul

Incheierea contractului

Instalarea obiectului

Predarea obiectului